Közös ünnepek a családokkal

Szerző: Tunyogi Szakszolgálat Közzétéve:

Az idei fejlesztési évben is sok-sok család örült együtt a külső helyszíneken rendezett ünnepeinken, programjainkon. Mikuláskor és húsvét alkalmával a MagNet Közösségi Ház adott otthont ezeknek az eseményeknek: a Mikulás-ünnepen a Klárisok zenekar varázsolta el a szülőket-gyerekeket egyaránt, majd a Mikulás személyesen osztott ajándékot a gyerekeknek; húsvétkor pedig a terapeutáink által vezetett zenés-mondókás nagy közös játék után a gyerekek kis csapatokban, több helyszínen váltották ki mókás feladatok megoldása közben a személyesen is megjelent Nyuszi által elrejtett ajándékokat.

A februárban megrendezett farsangi szülői vacsorán a jelenleg terápiában részesülő gyermekek szülei mellett ismét szép számmal vettek részt olyan szülők is, akiknek gyermeke már „kinőtte” a korai fejlesztést, de szívesen töltenek időt a volt terapeutákkal és volt szülőtársakkal, hogy megosszák élményeiket. Erre a vacsorára a Buda Gourmet Étteremben került sor.

A tanév során intézményünkben ünnepeltük a szülőkkel (gyermekek nélkül) a karácsonyt. A kedélyes hangulathoz hozzájárult a kacagtató, vidám vetélkedő is, amelynek során a terapeuták-szülők vegyes csapatai versengtek egymással.

Sok-sok év után először idén ismét rendeztünk jelmezes farsangi mulatságot a gyermekeknek, amely nagy sikert aratott mind a gyerekek, mind pedig szüleik körében. Anyák napja alkalmával meghitt légkörben, apró ajándékkal, csoportonként köszöntöttük fel nemcsak az édesanyákat, de az édesapákat, nagyszülőket is

Kategóriák: 2024Hírek