Kisztner Liliána

 

gyógypedagógus, logopédus

Gyógypedagógiai tanulmányaimat a Kaposvári Egyetemen végeztem 2013 és 2017 között. A diploma megszerzése után Budapesten, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat egyik tagintézményében helyezkedtem el, ahol logopédusként bekapcsolódtam az óvodai, iskolai és ambuláns ellátásba.

A Tunyogi Pedagógiai Szakszolgálat csapatához 2021 szeptemberében csatlakoztam, ahol elsősorban a korai fejlesztésben részt vevő gyermekek beszédindításával, nyelvi fejlesztésével foglalkozom, valamint a tanulási képességek fejlesztése és a szenzomotoros mozgásfejlesztések során segítem kollégáim munkáját.

Terveim között szerepel a logopédia mesterképzési szak és a Tunyogi Gyógyító Játékterápia korai fejlesztő módszer tanfolyamának elvégzése, valamint egy korai fejlesztésbe beilleszthető mozgásterápia elsajátítása, ezzel is megalapozva a minél komplexebb fejlesztési lehetőségeket.

Célom a foglalkozások során egy közvetlen légkör megteremtése, ahol mind a gyermek mind a szülő biztonságban érezheti magát, s naprakész szakmai iránymutatás mellett kellő önbizalmat szerezzenek, hogy a játékos fejlesztésbe mindenki önfeledten bekapcsolódhasson.

Végzettségek, tanfolyamok:

 

  • Gyógypedagógus BA, logopédia szakirány (2017)
  • LinguaBalance OTKM orofaciális taktilis-kinesztéziás myoterápia a szabályos nyelésfunkcióért (2018)
  • JóLenni, etetési és evészavarok komplex korai terápiájának elméleti és gyakorlati alapjai (2022)