TGYJ Alapozó tanfolyam

A képzési tájékoztató ITT olvasható.

Lezárult tanfolyamaink:

  • 2022 ősze (10. 13 – 10. 29.)
  • 2023 tavasza (03. 21 – 04. 29.)
  • 2023 ősze (10.10 – 11. 18.)
Az első TGYJ alapozó tanfolyam résztvevői és oktatói

Márti

„Kedves Tunyogi Gyógyító Játszóház vezetők és munkatársak! Köszönettel tartozom nektek azért az önzetlenül átadott elméleti és gyakorlati tudásért, melyet a 60 órás alapozó képzésen kaphattam tőletek. Felkészültségetek, tudásotok és alázatotok, mellyel az ellátott családok felé és felénk, hallgatók felé fordultatok, mintaértékű. Örülök, hogy részese lehettem a tanfolyamnak, és egy ténylegesen jó gyakorlattal, illetve egy új szemléletmóddal bővülhetett a szakmai tárházam. Szívből ajánlom a képzést minden olyan szakembernek, aki a korai fejlesztés területén dolgozik, és szakmailag megalapozott, jól alkalmazható és gyakorlatias képzést keres! Bízom benne, hogy a jövőben több alkalommal, többek között a haladó képzésen is lesz lehetőségünk találkozni! További sikeres munkát kívánok!”

Márti

Szilvi

„Köszönettel tartozom az egész csapatnak! A tanfolyam nagyon színvonalas volt és rengeteg új információt tudtam meg, amelyekkel együtt lehet csak igazán komplex a korai fejlesztés. Minden gyógytornásznak csak ajánlani tudom, mert nélkülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudást nyújt. Veletek sikerült elindulnom egy úton, és nagyon büszke vagyok rá, hogy tőletek tanulhatok. Mindenképpen ott leszek a haladó tanfolyamon, hisz a Tunyogi Gyógyító Játékterápia minden apró részletét szeretném megismerni és megtanulni.”

Szilvi

Kata

„A véleményem a továbbképzésről: Hihetetlen élmény volt elejétől a végéig! Olyan fajta gyakorlati ismereteket kaptunk, amiket soha eddigi képzésein során. Évi, Annamari ès a lányok mindenben tárt karokkal fogadtak minket, minden kérdésünkre válaszoltak, mindenben segítettek. A technikai felszereltségük, a felkészültségük és az alázatuk példaértékű volt. Köszönöm, hogy a részese lehettem/ lehetek!”

Kata

A következő tanfolyamunk tervezett időpontja: 2024 ősze

  • Első tanulmányi időszak várhatóan: 2024 október közepe
  • Második tanulmányi időszak várhatóan: 2024. november közepe

A jelentkezési lap elérhető ITT,

Kérjük, kitöltve küldje vissza a tunyogi.szakszolgalat@gmail.com email címre

Az oldal folyamatosan frissül